guiden til din have

Den bedste guide til haven

Der findes mange hjemmesider som holder en opdateret med guides og gode idéer til din have. På hjemmesiden Haveunivers.dk finder du alt hvad du skal bruge til haven. Du finder samtidigt en masse information og gode råd om alt, hvad du skal bruge. Har du grønne fingre, eller kunne du tænke dig at få det? På hjemmesiden, kan du finde masser af inspiration og information om alt, der har med haven at gøre. Hvad enten du går op i udstyret til pasning af haven , eller du er mere interesseret i at slappe af på terrassen om sommeren, giver hjemmesiden mange tips.

Haven året rundt

Du får her gode råd til både såning og dyrkning af grøntsager og blomster af mange slags. Men nok så vigtigt får du også tips til den generelle indretning af haven.

Tests af haveredskaber

Hvordan skal haven tilrettelægges, når du både vil have græsplæne, blomsterbede og nyttehave? Og hvad skal der til af redskaber, når græsset skal slås, hækken skal klippes, jorden fræses? Du kan læse om anbefalinger, samt en lang række nødvendige redskaber, så du er klædt ordentligt på til at varetage de forskellige opgaver i haven året rundt. Det rigtige udstyr giver det perfekte resultat, også i haven.

Gode råd til pasning af haven

Naturligvis er viden og håndelag også nødvendigt for at passe haven ordentligt, og her giver de en række gode råd og tips, så du kan indrette året i haven bedst muligt. Hvornår er det tid til såning af det ene eller andet, skal du sprøjte, gøde eller lade være, hvilke redskaber skal du bruge?

Tests af alt fra grill til hækkeklipper

Få råd til haven ikke mindst hvad angår de nødvendige redskaber. På hjemmesiden finder du en lang række tests af alt nødvendigt udstyr, så du kan være godt rustet året rundt. Om sommeren vil du grille på terrassen, og de tester et bredt udvalg af de forskellige typer griller, så du kan finde netop den grill, der passer til dig og din familie. Men også når hækken skal klippes, finder du relevante guides.

Guide til arbejde og fritid i haven

Både når det drejer sig om arbejdet i haven og afslapning med familien på terrassen, finder du en masse tests af nyttige redskaber, så du kan vurdere pris og kvalitet og gøre gode køb til indretning, pasning og brug af din have. Haven er et univers i sig selv, og det er smart at have en guide.

letfinans

Seneste nyt

Relevante hjemmesider

Tjek hvilke bredbåndsudbydere som leverer det hurtigste bredbånd til dit nye hus. Du kan også vælge at bruge dit eksisterende mobilabonnement med fri data, og bruge det som din trådløse løsning.

Få din mad leveret til døren, se hvilke måltidskasser du kan få leveret til dit nybyggede sommerhus.

Arbejder du med køb eller salg af værdipapirer, skal man fra januar 2018 have en LEI-kode, som muliggøre at identificere parterne ved en transaktion.

Skal du på ferie i udlandet, så hold dig opdateret med live valutakurser på valutaomregner.dk – opdateret dag for dag.